top of page

Skincare

Celletoi

Een hoogwaardige, holistische benadering van schoonheid.
 

Welkom bij Celletoi™, een luxueuze benadering van huidverzorging waarbij wetenschap en natuur samenkomen voor schoonheid van binnenuit en een jeugdige, stralende huid.
 

Door Celletoi te combineren met Collagen Elixir™ ervaar je de ultieme innerlijke en uiterlijke schoonheidsroutine, met ingrediënten die in harmonie bijdragen aan een jeugdige, stralende huid van binnenuit.
 

De Marine collageenpeptiden en huidversterkende plantaardige ingrediënten van Collageen Elixir voeden de huid van binnenuit, terwijl de krachtige groeifactoren van Celletoi’s BioFirm Complex™ plaatselijk de buitenste huidlagen binnendringen om fijne lijntjes te verzachten, te hydrateren en te verminderen, en zo te zorgen voor een jeugdige gloed.

BioFirm-Complex™-1.png
BioFirm-Complex™-1.png

Belangrijkste voordelen

  • Veganistisch. Alle Celletoi-producten zijn 100% plantaardig.

  • Diervriendelijk. Absoluut geen dierproeven en gecertificeerd door Leaping Bunny.

  • Jeugdige huid. Helpt de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

  • Hydratatiestation. Verbetert de vochtbalans van de huid en helpt de huid te beschermen tegen dagelijkse verontreinigende stoffen.

  • 71% merkte een verbetering op van de elasticiteit en stevigheid van de huid*

  • 92% merkte een gezondere huid op*

  • Door Celletoi te combineren met Collagen Elixir ervaar je de ultieme innerlijke en uiterlijke schoonheidsroutine.
     

*Individuele resultaten kunnen variëren. Statistieken gebaseerd op een intern proefproject met 14 deelnemers die Isagenix Collagen Elixir™ en het Celletoi™ huidverzorgingssysteem gedurende 4 opeenvolgende weken gebruikten.

      BioFirm Complex™

Maak kennis met het Celletoi BioFirm Complex:
een gepatenteerde mix die uniek is voor Isagenix en die de tekenen van veroudering helpt verminderen. Laten we de wetenschap achter dit vloeibare goud ontrafelen.

Het is een harmonieuze verzameling celvernieuwende moleculen, waaronder vijf geconcentreerde groeifactoren (dat wil zeggen: eiwitten) en fytonutriënten om het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te bevorderen.
Wanneer deze helingsbevorderende eiwitten plaatselijk op de huid worden aangebracht, helpen ze de regeneratie van cellen te stimuleren.
Dit levert vervolgens een grote bijdrage aan het verminderen van tekenen van veroudering.
Het superfijne molecuulgewicht betekent dat deze krachtige ingrediënten diep in het huidoppervlak doordringen voor onbegrensde mogelijkheden.
Je reis naar een buitengewone uitstraling begint hier.
• Peptide oogcrème
• Geavanceerd jeugdserum

BioFirm-Complex™-1.png
bottom of page